Ons Team

Directeur-Zorgcoördinator
Ik ben pedagoog en jaren werkzaam binnen het onderwijs op diverse vlakken. Mijn kennis en kunde heb ik vergaard en uitgedragen in Suriname en België. Mijn passie en liefde liggen bij het onderwijs. De Prinses Amalia, samen met het team en de kinderen moet een plek zijn die uitdagend en inspirerend is, een cultuur waar je leert leren. De kinderen en de ouders moeten zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen. Mede door mijn professionele achtergrond als pedagoog, gespecialiseerd in kwaliteitsverbetering binnen het onderwijs en in de zorg voor kinderen met extra onderwijsbehoeften, zal ik de kwaliteit van het onderwijs binnen onze school waarborgen en op een hoger niveau tillen. Ook ik zal feedback van het team, ouders/verzorgers en kinderen goed kunnen gebruiken. Ik wil alle ouders/verzorgers en kinderen een warm hart toedragen. Mijn deur staat altijd open voor iedereen. Ik zie jullie weer in het nieuwe schooljaar!
Juf Marie

Zorgcoördinator-leerkracht
Binnen De Nederlandse  Basisschool De Prinses Amalia ben ik de zorgcoördinator. Ik ben pedagoog, daarnaast ben ik ook lerarenopleider en reeds 23 jaar werkzaam binnen het onderwijs. Ik ben in het bezit van de graad Master of Education in Teacher Training. Gezien mijn competenties en ervaring, lever ik een kwalitatieve bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind binnen onze Basisschool. Mijn focus ligt om leerlingen met specifieke hulpvragen te helpen, leerkrachten te coachen om het onderwijs steeds beter vorm te geven. Energiek en vol interesse kijk ik uit naar de start van het nieuwe schooljaar. Tot ziens in het nieuwe schooljaar!
Juf Haidy

Gymleerkracht
Mijn naam is Samantha Karim. Ben 33 jaartjes jong en trotse eigenaar van  de sportschool Sam’s Body Impact, alwaar ik persoonlijk mijn fitnesslessen verzorg. Verder ben ik ook personal trainer aan huis/gym. Vanaf het komend schooljaar mag ik met trots mijn diensten aanbieden aan de Prinses Amalia. Ik hoop van harte dat wij samen een leuke en sportieve tijd tegemoet gaan. Vriendelijke groeten, Juf Sam

Leerkracht groep 1-2
Hallo allemaal,
Ik ben Nadine en na de zomervakantie kom ik naar Paramaribo om les te geven aan groep 1 en 2 op De Prinses Amaliaschool. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in het regulier en speciaal onderwijs en als ambulant begeleider. Ik zie er naar uit om naar het mooie Suriname te komen en er met de kinderen van groep 1 en 2 een heel mooi jaar van te maken. Voor mij is het schooljaar geslaagd als de kinderen in de klas nieuwe dingen hebben geleerd op het gebied van rekenen en taal, maar ook over zichzelf en de wereld om hen heen. Ik geniet van leuke gesprekjes, overwinning bij de leerlingen op cognitief of sociaal gebied en ik word altijd blij van creativiteit. Alvast een fijne vakantie en tot ziens!

Leerkracht groep 3-4
Hallo allemaal,
Ik ben Gerdien en na de zomervakantie kom ik op De Prinses Amaliaschool werken in groep 3 en 4. Het lijkt mij erg leuk om naar Paramaribo te komen en bij jullie op school te komen werken. Ik heb hiervoor ongeveer 6 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt. Daarnaast ben ik nog werkzaam geweest op het regulier onderwijs en als ambulant persoonlijk begeleider. Ik geniet ervan om als leerkracht groei te zien bij de leerlingen op cognitief gebied en op sociaal emotioneel gebied. Het zijn van een hechte groep vind ik belangrijk. Een hechte groep zijn is voor mij elkaar helpen als het nodig is en met elkaar lachen wanneer het kan. Alvast een fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Leerkracht groep 5-6
Beste ouders, leerlingen en collega’s van de Prinses Amaliaschool,
Ik wil me graag kort voorstellen door middel van een bericht op de website. Een uitgebreidere kennismaking komt dan bij het volgende schooljaar wel. Ik ben Ad Tijsma, woon nu nog in Nederland te Rotterdam en ga volgend jaar werken in groep 5-6 van jullie fijne school. Op de website heb ik veel lachende kinderen en collega’s gezien, wat voor mij betekent dat de sfeer uitstekend is op de school. Hoe ik in Suriname terecht kom? Mijn vriendin woont hier en dat verklaart alles eigenlijk. Ik ben van plan een jaar bij haar te wonen en toen dacht ik: “Dan wil ik ook werken in Suriname”! Ik heb in Nederland op verschillende scholen gewerkt te Rotterdam en heb eigenlijk altijd al in het buitenland willen werken. Als uitdaging en ook om een steentje bij te dragen aan de samenleving waar ik dan deel van uit mag maken. Het ontmoeten van elkaar is een grote drijfveer voor mij. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik mag werken op de Prinses Amalia en ik kijk er naar uit u/jullie allen te ontmoeten bij het nieuwe schooljaar. Mi zie joe!
Meester Ad

Leerkracht groep 7-8
Ik ben Roma, de groepsleerkracht van groep 7-8 op De Prinses Amalia. Het was altijd mijn droom om voor de klas te staan. Ik wilde mijn passie, werken met kinderen, uitoefenen in de praktijk. Dat heb ik waar gemaakt de afgelopen jaren. Met mijn sterke pedagogische en didactische vaardigheden weet ik altijd het beste uit mijn leerlingen te halen. Daarnaast verwerk ik mijn creativiteit en een gezonde dosis humor in mijn lessen. Hierdoor stimuleer en motiveer ik kinderen tot leren. Met mijn vooropleidingen en ervaringen ga ik dit zeker ook doen op De Prinses Amalia. Ik kijk uit naar een flexibele samenwerking met het team en met de toppers van groep 7-8. Tot gauw!

 

 

 • Contact Formulier

 • juni 2024
  M D W D V Z Z
  « nov    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930